Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora

, , ,

Descobriu el Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora. Us presentem el Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora,

69,00

Codi: 16400 SKU: 782976C01 Categories: , , ,

Descobriu el Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora

Us presentem el Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora, una peça encantadora que captura l’esperit nadalenc amb un toc de diversió i elegància. Aquest encantador charm està elaborat en plata de primera llei i recobert amb or rosa de 14k, amb detalls esmaltats i petites gemmes en colors festius que prenen forma d’estrella. El protagonista indiscutible de les festes arriba en un original mitjà de transport: un globus aerostàtic decorat amb el lema “Amor, pau i alegria”, recordant-nos el veritable significat d’aquestes dates tan especials. Aporta un toc alegre i festiu a totes les teves celebracions amb aquest encantador complement nadalenc.

Detalls Exquisits i Materials de Qualitat

Aquest encantador charm combina artesanies detallades amb materials d’alta qualitat. Els detalls esmaltats i les petites gemmes en colors festius aporten un toc de color i alegria a la peça, mentre que la plata de primera llei i l’or rosa de 14k asseguren durabilitat i elegància durant moltes festes nadalenques. Aquesta peça única és compatible amb Pandora Moments i és perfecta per a aquelles ocasions especials que es volen celebrar i recordar per sempre.

Un Regal Únic i Inoblidable

Si esteu buscant un regal especial per a aquella persona estimada, el Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora és la opció perfecta. Aquest encantador charm captura l’esperit nadalenc amb gràcia i estil, fent-lo una elecció encantadora i sofisticada per a regalar. A més, en adquirir-lo a Rué Peralta Joiers, estareu contribuint al comerç local i gaudireu de l’atenció personalitzada i consells experts que ens caracteritzen.

Visiteu-nos a Lleida i Descobriu l’Experiència Pandora

Us convidem a visitar la nostra joieria a Lleida, situada al carrer Magdalena 32, al cor de l’eix comercial de la ciutat. Com a distribuïdors oficials de Pandora per tota la província, oferim una experiència de compra única, amb un servei personalitzat i exclusiu d’embolicatge de regals. Deixeu-vos sorprendre per la nostra selecció de joies modernes i descobriu el plaer de trobar el regal perfecte per a aquella persona especial.

Amb el Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora, envoltat de l’esperit nadalenc, les vostres festes brillaran amb un toc de màgia i elegància. Aprofiteu aquesta oportunitat per regalar un somriure que perdurarà per sempre.

Pes 50 g
Marca

Pandora

EAN

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Dónans la teva opinió de Charm Santa Claus a Globus Aerostàtic de Pandora

També us recomanem…