Charm Flor Pensament Morat de Pandora

, , ,

Encisador Charm Flor Pensament Morat de Pandora. Dóna vida i color a la teva joieria amb el Charm Flor Pensament Morat de Pandora.

69,00

Codi: 16293 SKU: 780777C01 Categories: , , ,

Encisador Charm Flor Pensament Morat de Pandora

Dóna vida i color a la teva joieria amb el Charm Flor Pensament Morat de Pandora. Aquest encisador charm presenta un recobriment electrolític d’or rosa de segona llei de 14k, decorat amb brillants zirconites cúbiques transparents. Cada pensament està esmaltat a mà, conferint a cada flor una completa singularitat. La flor del pensament simbolitza l’amor en totes les seves formes, així que porta aquest encisador com a recordatori de totes les persones que estimes.

Detalls Encantadors i Simbolisme Floral

Aquest encisador Pandora és un testimoni de l’artesania exquisida. Les dimensions perfectes de 8,6 mm de fondària, 11,9 mm d’alçada i 11,8 mm d’amplada el converteixen en una peça captivadora. El seu color porpra i l’ús d’esmaltat en el material el converteixen en una elecció ideal per a aquells que aprecien la bellesa de la natura. És compatible amb Pandora Moments i es converteix en el complement perfecte per a un look primaveral, especialment quan es combina amb altres joies de flors.

La Experiència Pandora a Rué Peralta Joiers

A la Joieria Rué Peralta de Lleida, som una botiga oficial de Pandora, oferint la col·lecció més exquisida per a tota la província. La nostra botiga, situada al carrer Magdalena 32, al cor de l’eix comercial de Lleida, és coneguda per la seva atenció personalitzada i la calidesa amb què rebem els nostres clients. A més, posem una cura meticulosa en la presentació dels nostres productes, oferint un servei exclusiu d’embolicatge de regals que sorprèn i encanta.

Connecta amb la Bellesa de Pandora a Lleida

Veniu a descobrir la nostra botiga i experimenteu la màgia de Pandora de primera mà. Amb més de 40 anys d’experiència, estem aquí per oferir-vos consells personalitzats i ajudar-vos a trobar la joia perfecta que reflecteixi la vostra bellesa interior.

Deixa que el Charm Flor Pensament Morat de Pandora et recordi l’amor en totes les seves formes. És l’hora d’afegir una dosi de bellesa floral al teu estil i deixar que la teva personalitat brilli amb aquest encisador únic.

Pes 50 g
Marca

Pandora

EAN

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Dónans la teva opinió de Charm Flor Pensament Morat de Pandora

També us recomanem…