Rué Peralta Joiers

Servei Postvenda de Rué Peralta Joiers

Servei Postvenda de Rué Peralta Joiers

A Rué Peralta Joiers, ens comprometem amb la satisfacció i la felicitat de tots els nostres clients. Entenem que l’experiència amb les nostres joies i rellotges no acaba en el moment de la compra, i per això, oferim un servei postvenda dedicat a assegurar-vos el suport i l’assistència que pugueu necessitar.

Com podem ajudar-te?

Si tens qualsevol dubte, consulta o necessites assistència amb alguna de les teves adquisicions a Rué Peralta Joiers, t’encoratgem a visitar-nos personalment a la nostra botiga, situada al carrer Magdalena, 32, a Lleida. Aquí, el nostre equip especialitzat podrà atendre’t de manera directa, oferint-te una solució personalitzada i detallada.

No pots visitar-nos?

Entenem que no sempre és possible acostar-se a la nostra botiga física. Si aquest és el cas, no dubtis a trucar-nos al 973 243 339 o enviar un correu electrònic a info@rueperalta.com amb les teves consultes. Tant si es tracta d’una pregunta sobre el manteniment de les teves joies o rellotges, com si necessites assistència o serveis postvenda, estem aquí per ajudar-te.

Compromís amb la Qualitat i el Servei

El teu benestar i satisfacció són la nostra prioritat. A Rué Peralta Joiers, ens esforcem per oferir-te no només productes de la més alta qualitat, sinó també un servei postvenda que asseguri la teva completa tranquil·litat. Recorda que estem al teu costat per ajudar-te a mantenir la bellesa i funcionalitat de les teves peces durant anys.

Contacta Amb Nosaltres

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta. La teva confiança és el més valuós per a nosaltres, i desitgem assegurar-te que comptes amb tot el nostre suport.

Visita Rué Peralta Joiers, la teva joieria de confiança a Lleida.