Charm de clip Pavé Transparent de Pandora

, , ,

Amb el seu encant brillant i la seva subjecció de silicona incorporada, el Charm de clip Pavé Transparent de Pandora és una elecció deslumbrant per a la seva polsera.

59,00

Codi: 16145 SKU: 768658C01 Categories: , , ,

Amb el seu encant brillant i la seva subjecció de silicona incorporada, el Charm de clip Pavé Transparent de Pandora és una elecció deslumbrant per a la seva polsera. Les gemmes transparents creen un contrast cridaner, destacant el seu estil elegant i modern. Aquest encantador clip està fabricat en un aliatge metàl·lic únic amb un recobriment d’or de 14K, que li confereix un toc de sofisticació. Les seves dimensions compactes de 10,2 mm de fondària, 10,2 mm d’alçada i 4,8 mm d’amplada el converteixen en una peça versàtil que es pot col·locar a qualsevol part de la polsera Pandora Moments.

Un toc de modernitat
El clip Pavé Transparent presenta una combinació perfecta de formes geomètriques i materials de contrast, aportant un aire modern i elegància a la seva polsera. Les zirconites cúbiques brillants captiven la llum de manera encisadora, afegint un resplendor subtil però impactant a la seva col·lecció de joies.

Subjecció perfecta
Amb la seva subjecció de silicona incorporada, aquest charm de clip ofereix una fixació segura a la seva polsera Pandora, assegurant-se que es mantingui en el lloc desitjat sense comprometre el seu estil. La seva versatilitat permet col·locar aquest encantador clip en qualsevol part de la seva polsera, adaptant-se a la seva creativitat i preferències personals.

L’experiència Pandora a Lleida
Visiti la nostra joieria Rué Peralta a Lleida, situada al carrer Magdalena 32, al cor de l’eix comercial de la ciutat. Com a revendedor oficial de Pandora, oferim una experiència de compres única, amb un servei personalitzat i consells experts. A més, aprofiteu el nostre servei exclusiu d’embolicatge de regals, que transforma cada compra en una experiència encantadora i especial.

Un toc final especial
Deixa que el teu estil brilli amb el Charm de clip Pavé Transparent de Pandora. Aconsegueix la teva pròpia dosi de resplendor i elegància, i fes que cada moment sigui especial.

Pes 50 g
Marca

Pandora

EAN

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Dónans la teva opinió de Charm de clip Pavé Transparent de Pandora

També us recomanem…