Charm Penjoll La mare a Dos Tons de Pandora

, , ,

Aquesta joia tan especial és el Charm Penjoll La Mare a Dos Tons de Pandora, que podràs trobar al nostre establiment Rué Peralta Joiers situat al carrer Magdalena 32, al cor de Lleida.

49,00

Codi: 16423 SKU: 789374C01 Categories: , , ,

Aquesta joia tan especial és el Charm Penjoll La Mare a Dos Tons de Pandora, que podràs trobar al nostre establiment Rué Peralta Joiers situat al carrer Magdalena 32, al cor de Lleida. Com a botiga oficial de Pandora per a tota la província, ens enorgullim de presentar aquest penjoll únic que captiva l’essència de l’amor maternal.

Detalls Exquisits
El Charm Penjoll La Mare a Dos Tons està meticulosament elaborat a mà amb plata de llei i un subtil bany d’or rosa de 14k. Aquest penjoll calat presenta l’encisadora inscripció “Mum” adornada amb un cor, acompanyada d’una delicada decoració de gemmes i esferes que enlluernen la mirada. L’anella ornamentada amb zirconites cúbiques afegeix un toc de resplendor i elegància a aquesta peça emblemàtica.

Inspiració i Significat
Aquest penjoll simbolitza l’amor incondicional i etern d’una mare, amb un cercle que representa la unitat familiar i un símbol de l’infinit que evoca la força i la eternitat d’aquest lligam especial. És una peça que inspira a brillar i a estimar, capturant la bellesa de la relació entre mare i filla.

Regal Perfecte
Regala a la teva mare aquesta peça única com a testimoni del teu amor incondicional i gratitud. Amb la seva elegància i significat profund, aquest penjoll és l’expressió perfecta de lligams familiars que perduren per sempre.

A Rué Peralta Joiers, et convidem a viure una experiència de compres única a la nostra botiga, on la nostra dedicació al comerç local es combina amb un servei personalitzat i assessorament expert. A més, sorprèn amb el nostre exclusiu servei d’embolicatge de regals, que converteix cada compra en una experiència encantadora i memorable.

Amb el Charm Penjoll La Mare a Dos Tons de Pandora, regala amor, elegància i significat. Una joia que il·luminarà el cor de la teva mare i que farà que brilli amb una llum única i especial.

Aconsegueix aquest encantador penjoll i fes que el seu cor resplendeixi com mai abans.

Pes 50 g
Marca

Pandora

EAN

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Dónans la teva opinió de Charm Penjoll La mare a Dos Tons de Pandora

També us recomanem…